Woningen

Hypotheekadvies

  • Onafhankelijk hypotheekadvies op maat
  • Uw hypotheek met de beste voorwaarden
  • Advies door een deskundig adviseur
Afspraak maken

Loopt de rentevastperiode van uw hypotheek af?

Zodra de rentevastperiode van uw hypotheek binnenkort afloopt, ontvangt u automatisch een voorstel van uw huidige geldverstrekker. In dit voorstel wordt u een nieuw rentepercentage aangeboden voor een nieuwe rentevastperiode. Deze rente zal vaak niet meevallen.

Het is heel goed mogelijk dat u veel geld kunt besparen op uw huidige hypotheek door over te stappen naar een andere aanbieder! Wij adviseren u graag over hoe u een te hoge rente kunt voorkomen. Maak daartoe een vrijblijvende afspraak met ons.

  • Wij controleren het voorstel voor uw nieuwe rentevastperiode
  • Wij bekijken - samen met u - of uw hypotheek nog aansluit bij uw huidige situatie
  • Wij onderzoeken of andere aanbieders u een beter voorstel kunnen doen!

De rente is in afgelopen jaren over het algemeen wat gestegen, dus het is niet meer dan logisch dat het voorstel voor nieuwe rente hoger is dan dat u in het verleden heeft betaald. Wij merken echter regelmatig dat diverse banken voor bestaande klanten een hoger rentepercentage hanteren dan voor nieuwe klanten. Dit is eigenaardig. 

Gratis hypotheekcontrole 

Profiteer van mogelijk voordeel op uw maandlasten door onze vrijblijvende en onafhankelijke hypotheekcontrole! Het verstrijken van de rentevastperiode is bij veel geldverstrekkers vaak één van de weinige momenten om boetevrij over te stappen, of wijzigingen aan te brengen in uw hypotheek. 

Meer informatie 

Loopt uw rentevastperiode binnenkort af en wilt u weten of er een beter aanbod voor u is? Neem dan gerust contact met ons op voor onze Gratis Hypotheekcontrole.

Reactieformulier - Gratis Hypotheekcontrole

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.